Plaža Brsečine

# Plaža Brsečine

Južna dalmacija

Brsečine

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Brsečine
15.03.2017. 09:40 dodajeIvan

Plaža Brsečine se smjestila u malenoj uvali baš podno naselja Brsečine. Lijepo je uređena, sačinjena od oblutaka i dosta popularna. Do plaže se lako stiže osobnim automobilom, koji možete parkirati u neposrednoj blizini plaže. Okružena je zelenilom, ali i starim, kamenom zidanim objektima. Neki su i danas napušteni, ali na sebi svojstven način uspijevaju da ukrase pozadinu naše male plaže. Mjesto za parkiranje je osvijetljeno rasvjetnim stupovima, pa vam parking može poslužiti i kao manja šetnica kada se zadovoljite kupanja i sunčanja. Plažu okružuje malena lučica sa jedne strane, gradeći tako štit od velikih valova za što ugodnije kupanje. Zona za kupače je označena i nema straha od susreta sa plovilima koja ulaze i izlaze iz lučice.

Preporuka: Plaža Sjekirica Brsečine. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Brsečine
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala