Plaža Šiba – Mlini (FKK nudistički dio)

# Plaža Šiba – Mlini (FKK nudistički dio)

Južna dalmacija

Mlini

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

U malenom mjestu pokraj Dubrovnika nalazi se prelijepa plaža Šiba. Mjesto Mlini ima nekoliko plaža, ali se par njih izdvajaju. Plaža Šiba je posebna, lijepa i ostavljena u prirodnom okolišu. Šljunčana je to plaža sa zelenilom od iza, i tek pokojom betonskom gradnjom sa strana u stijenama. Najčešći su gosti plaže iz okolnih apartmana, no dođu ljudi iz daljim mjesta. Ako želite plažu gdje nema velikih gužvi i na kojoj vlada mir i tišina, ovo je mjesto za vas.

Nudistička plaža Šiba MilniJedan dio plaže koji se nalazi par sto metara prema sjeveru je nudistički dio. Do njega dolazite stubama na kojima je FKK oznaka. Nudistički dio je kombinacija šljunka i kamenja. Na njemu nema sadržaja a ni puno kupaća ni tijekom ljeta.

Šiba Milni fkk nudistička

Naturisti šiba milni

Plaža Šiba Milni slike


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Šiba – Mlini (FKK nudistički dio)
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Gost Dubrovčanin komentira
Ime te plaže nije Šiba nego Beterina. Ovdje živim 58 godina ali za "Šibu" nikada čuo. Osim toga slika s borom u prvom planu je pogrešna, nema veze s FKK plažom.

Lijepi pozdrav.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala