Plaža Stijene Pasjača Popovići slike

# Plaža Stijene Pasjača Popovići slike

Južna dalmacija

Mlini

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Mlini
13.03.2017. 10:17 dodajeIvan

Plaža Pasjača, ili Stare Stijene Pasjača je mjesto naizgled niti malo pristupačno, no ipak se tu može doći i uživati. Tko god voli prirodno okruženje, malo privatnosti i manje gužve, neka dođe na našu plažu i uživa u svom odmoru. Plaža je jako izolirana, no ipak do nje vodi maleni pješački put. Zanimljivo je što jednim dijelom put ulazi u stijene, kroz tunel, da bi opet završio na strmim liticama koje okružuju plažu. Kada stignete do plaže dočekat će vas sitni šljunak i prelijepo more. Ovdje nema velikih gužvi, iako je jako mala šansa da ćete biti u postupnosti sami. Atraktivna je ova plaža zbog svog položaja i prirodnog okruženja. Mnogi je posjete kroz ljetnu sezonu, ali dođu ljudi izvan sezone da zabilježe nevjerojatne fotografije ispod visokih litica. Kada krenete na plažu sa sobom ponesite sve što vam može zatrebati. Nemate u blizini ugostiteljskih objekata, kao ni drugog sadržaja kakav se može pronaći na plažama u naseljenim dijelovima naše obale. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Stijene Pasjača Popovići slike
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala