Autokamp Opatija Ičići cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa

# Autokamp Opatija Ičići cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa

Kvarner

Opatija

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Auto kamp Opatija nalazi se tik uz more, uzduž atraktivne plaže skrivene u zelenilu borovih grana. Okružen prirodnim ljepotama, naš kamp je pravo utočište za ljubitelje prirode i mirnog odmora. Aauto kamp Opatija skriven je pod krošnjama kombinacije bjelogoričnih i crnogoričnih stabala, i odlično je mjesto za pobjeći od civilizacije, i svih teških misli na obveze koje nas prate. Doživite iskonski osjećaj odmora, u ljepoti prirode, a opet s dgovarajućim komforom kojeg trebate imati dok ljetujete.

Ako želite ljeto provesti u prirodnom okruženju, nazovite kamp Opatija, rezervirajte i zaputite se k nama. Kamp Opatija će na najbolji mogući način dočekati svoje goste. Uživajte u odmoru, s pogledom na more i očaravajuće tonove “svirke” valova, i cvrčanja cvrčaka.

Zelena oaza - Autokamp Opatija

Sami kamp je smješten uz more, pokraj atraktivnih plaža, i blizu glavnog prometnog pravca. Lako nas je pronaći, a opet smo zavučeni u prirodnoj oazi. Uživajte pod krošnjama starih stabala, u prirodnom hladu, na lijepo uređenim parcelama i naravno na plaži.

Naš kamp je mirno mjesto, opuštene atmosfere, obogaćen prirodnim zelenim bojama koje će smiriti um i tijelo. Plaža ispred kampa pružit će mjesto za bezbrižan odmor pod ljetnim suncem, a kristalno čisto more rashladit će vas na najbolji mogući način. Posjetitelji će uživati u meditativnoj glazbi zrikavaca, mirisu borova koji se širi laganim povjetarcem i šumu valova koji dodiruju plažu.

Kada se poželite više aktivnosti, zabavu možete pronaći u kampu i neposrednoj blizini kampa. U blizini kampa Opatija nalazi se park prirode Učka. To je odlična prilika da razgledate prirodne ljepote, dok šetate i razgibavate se.

Pozivamo sve zainteresirane da nas posjete, i da svoj odmor provedu u ljepotama našeg kampa. Prirodni ugođaj, u kojem ćete pronaći mir, pravo je mjesto za ugodan i bezbrižan odmor.

KontaktAdresa: Rivijera d.d., Liburnijska 46, 51414 Icici, Hrvatska

Recepcija, Tel: +385 (0)51 704 836

E-mail: [email protected]

Fax: +385 (0)51 704 046

Autokamp Opatija Ičići cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala