Restoran Domino Opatija cijene, slike hrane, meni, kontakt forum komentari

# Restoran Domino Opatija cijene, slike hrane, meni, kontakt forum komentari

Kvarner

Opatija

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Korisnici ističu: Novi restoran koji je dio novog hotela Domino smješten na poznatom šetalištu Lungomare. Uz unutrašnjost, ima lijepu i funkcionalnu terasu s koje se pruža prekrasan pogled na more. Cijene su sasvim prihvatljive u odnosu na kvalitetu i svježinu namirnica. Općenito, mjesto ima ogroman potencijal i s nekoliko podešavanja (kvaliteta i koordinacija usluge itd.) Zaista bi moglo postati dragocjeno bogatstvo opatijske gastro scene. Ovdje sve što odaberete na izborniku je super super. Ljubazno i ​​uvijek dostupno osoblje. Da ne spominjem terasu s pogledom na more s koje možete uživati ​​u pogledu na cijeli Kvarnerski zaljev. Hrana je bila ukusna i izvrsno pripremljena; usluga dobra. Prekrasna terasa zaokružila je cijelu stvar. Divna terasa mjesta na moru, profesionalna usluga, ukusna jela. 

 

Kontakt:  051 740 187

Adresa: Ul. Maršala Tita 147, 51410, Opatija

Restoran Domino Opatija cijene, slike hrane, meni, kontakt forum komentari
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala