Autocamp Draga, Mošćenice cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa

# Autocamp Draga, Mošćenice cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa

Kvarner

Mošćenička Draga

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Autokamp Draga se nalazi nekih 15 kilometara udaljen od Opatije. Smješten u srcu Mošćeničke Drage, ukrašen je zelenilom mediteranskog bilja.

Jedan je od manjih obiteljskih kampova, i pogodan za uživanje s obitelji i malom djecom. Naravno, i grupe prijatelja će se kod nas dobro odmoriti i zabavite.

Blizu kampa, tek 150 metara daleko nalazi se i najljepša plaža na Kvarneru. Tu ćete provesti nezaboravne trenutke, dok se kupate u čistom moru i sunčate na toj prelijepoj plaži.

Bogata priroda i svježi zrak doprinijet će kompletnom osjećaju zadovoljstva vremenom provedenim u kampu.

Plan kampa DragaU kampu imamo 105 uređenih parcela za kamp prikolice, kampere i šatore. Parcele imaju dovoljno prirodnog hlada, od stare šume stabala kestena i hrasta. Za manje šatore, u ponudi imamo manje parcele na terasastom terenu, sa pogledom na more, a gosti sa većim šatorima mogu birati neku od parcela za kamp prikolice ili kampere.

Sve naše parcele imaju priključak za struju, i nalaze se u blizini velikih sanitarnih čvorova koji su opremljeni WC-ima, tuševima, umivaonicima sa toplom i hladnom vodom, i naravno sa vanjskim prostorom za pranje posuđa. Spomenut ćemo i to da u našem kampu imamo WC koji je posebno prilagođen invalidima.

Dodatno iz ponude možemo izdvojiti: stroj za pranje rublja, kemijski WC, kamper servis, dva frižidera i posebno uređen zajednički prostor za roštiljanje.

Mošćenička DragaKada posjetite naš kamp, svakako ćete poželjeti razgledati okolna naselja. Mošćenička Draga jedno je od njih, i svakako najzanimljivije našim gostima. Mošćenička Draga maleno je ribarsko i turističko naselje, smješteno ispod brda na kojem se nalazi srednjovjekovni gradić Mošćenice. Stari grad je nastao krajem 19. stoljeća, kada stanovnici grada Mošćenica i okolnih mjesta sele na obalu uglavnom zbog ulova ribe. Gradić ima što za pokazati gostima koji dođu, a osim povijesnih detalja, u naselju se nude mnoge vile za iznajmljivanje, pansioni i sobe.

Predivna priroda, čisto more, šetalište i plaže, sve su to detalji koji opisuju ovaj dio naše obale, pa tako i autokampa Draga.

Plaže blizu kampaPlaža Sipar je velika šljunčana plaža, i po mnogima, riječ je o najljepšoj plaži na Kvarneru. Dugačka je 1 i pol kilometar, što znači da će biti mjesta za sve koji se požele sunčati ili okupati na tom mjestu. Dalje slijedi plaža sv. Ivan, do koje dolazite šetnicom Lungomare. Duž spomenute šetnice (dok šećete naravno) uživat ćete u mirisu mediteranskog bilja, mora i zvucima valova.

Ako želite pronaći mir i tišinu, zavucite se među stijene, skrivene od prolaznika i znatiželjnih pogleda.

Za malo aktivnije goste, iznad plaže sv. Ivan imate dovoljno visine da se iskušate u skokovima u more. Na putu prema plaži sv.Ivan, nalazi se i manja plaža za pse. Ako ste poveli svog kućnog ljubimca, ovo je pravo mjesto da ga pustite u vodu.

Blizu kampa se nalazi FKK plaža Senjavac. Ako volite ovaj način ljetovanja, i za vas ima mjesta. Uživajte u plaži koja je označena kao FKK plaža, i budite komotni u ambijentu na koji ste navikli.

Između Mošćeničke Drage i malog naselja Brseča možete uživati na još dvije manje plaže. Plaže se zovu Uboka i Jelenšćica, a mnogi ih opisuju kao mjesto nalik raju. Ako budete boravili u kampu Draga, svakako obiđite spomenute plaže, i podijelite sa svima vaše dojmove.

Kontakt autokamp DragaWeb: autocampdraga.com

Adresa: Aleja Slatina bb

51417 Mošćenička Draga

Tel: +385 (0)51 737 523

Autocamp Draga, Mošćenice cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala