Plaže Uboka i Jelenscice Mošćenice Brseč

# Plaže Uboka i Jelenscice Mošćenice Brseč

Kvarner

Mošćenička Draga

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Uboka i Jelenšćica su dvije plaže u uvali koje se nalaze između Brseča i Mošćeničke drage. Plaže su zapravo malene šljunčane uvale okružene stijenama i zelenilom. Mnogi će za ove dvije plaže reći da spadaju među najbolje plaže u Istri i Kvarneru. Do plaže se može doći jedino pješice šumskim putem kada se skinete s ceste Rijeka - Pula, druga opcija je čamcem. U blizini se nalazi popularna uvala Klančec.

Bistra voda, malo turista zbog teže pristupačnosti, u pozadini šuma za hladovinu su karakteristike plaža. Strmi prilaz čini plaže slabije pristupačnima. Spuštanje / uspon zahtijeva čvrste cipele i traje oko 5 minuta. Parking je dostupan jedino uz glavnu cestu. 

Plaža Brseč kako doći Klančec, Uboka i JelenšćicaPogledajte lokaciju plaže Uboka na karti, odmah do nje je uvala Jelenšćica. Još jedna od popularnih uvala u Brseču je  Plaža - uvala Klančac koja slovi kao jedna od najljepših plaža na Jadranu. S tri strane okružena stijenama, na podu bijeli šljunčani oblutci koji uranjaju u kristalno čisto zelenkasto more. Do plaže se može stići jedino pješice kroz šumarak ako se spustite sa ceste ili plovilom. Pogledajte lokaciju plaže na karti.


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaže Uboka i Jelenscice Mošćenice Brseč
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala