Plaža Uvala Klančac Brseč

# Plaža Uvala Klančac Brseč

Istra

Brseč

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Plaža - uvala Klančac Brseč slovi kao jedna od najljepših plaža na Jadranu. Lijepa mala plaža s čistim morem u koje se ulazi blagim nagibom. Na plaži nema uslužnih objekata a u neposrednoj blizini plaže nema mjesta za parkiranje automobila.   S tri strane okružena stijenama, na podu bijeli šljunčani oblutci koji uranjaju u kristalno čisto zelenkasto more.


Do plaže se može doći iz mjesta Brseč spuštanjem uz usku ulicu dugu preko 1 kilometar. Automobil možete parkirati na početku te ulice i nastaviti dalje pješke.

Također se možete spustiti i s glavne ceste, ali cesta je uska i na nema parkirališta uz nju, osim nekoliko proširenja gdje se može parkirati automobil. Ako pronađete parking uz cestu, do plaže ima oko 200 metara spuštanja. Plaža je vrlo lijepa, načinjena od bijelog kamena i okružena je stijenama. Dugačka je oko 40 metara, širina 4 do 10 metara, optimalna za 50 ak ljudi. Vrlo mala hlada, ako se odlučite ići tamo ponesite suncobran. 

Na plaži se nalazi WC (plaća se 2 kune). lijevo se nalazi prodavač pića i sladoleda i automat za kavu.

Plaža Klančac kako doćiPogledajte lokaciju plaže na karti. Plaža se nalazi nekoliko kilometara sjeverno od centra Brseča. Prilaz plaži je strm i nezgodan. Do plaže je potrebno nekoliko minuta pješačenja. U obližnjoj šumi u pozadini se može pronaći prirodni hlad.  Do plaže se može stići jedino pješice kroz šumarak ili plovilom. 

Slične plaže u blizini Uboka i Jelenšćica

 Plaža Klančac Brseč slike


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Uvala Klančac Brseč
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala