Plava plaža Vodice

# Plava plaža Vodice

Sjeverna dalmacija

Vodice

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Plava plaža se nalazi na izlazu iz Vodica u smjeru Tribunja i jedno je od glavnih kupališta za Vodičane i njegove goste. Plaža obiluje sadržajima za zabavu i gastronomiju. Tako se u blizini nalaze kafe barovi Beach Bar Bamboo, Tropicana restorani Grill Plava plaža, TonIvan i razni štandovi sa sladoledima, fritulama, palačinkama, napitcima... Ova plaža ima uređenu rampu za lakše ulaženje invalidima i starijima u more. Podloga je šljunčana a na ulazu i more na nekim dijelovima prelazi u pješčanu pa je idealan za malu djecu a tu si betonski šesterokuti koji su pogodni za skokove u more. Oni koji su željni rekreacije mogu unajmiti pedaline ili vodeni skutera i obići obližnje otočiće Prvić, otok Logorun, Tijat. Za najmlađe tu je  vodeni park, trampolin, vožnja u autićima ili stijene za penjanje za one malo starije. Problem ove plaže kao i općenito Vodica u srcu sezone može biti pronalazak parking mjesta koje se plaža u svakom slučaju.

Objekti u blizini:  Grill Plava plaža Ul. Blata 15 (50 m), Beach Bar Tropicana (100 m),  Hotel Dalmatino Ul. Grgura Ninskog 4 (150 m), Hotel Arausana (100 m), restoran Borik (100 m), Restaurant Tamaris (200 m)


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plava plaža Vodice
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala