Plaža Hangar Vodice slike

# Plaža Hangar Vodice slike

Sjeverna dalmacija

Vodice

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Vodice
03.07.2017. 20:21 dodajeGost

Plaža Hangar nalazi se u Vodicama nedaleko od centra grada, ispred hotela Olympia te nedaleko od hotela Imperial i Miramare. Sam položaj među hotelima i nedaleko od centra Vodica sugerira da je ponuda na plaži bogata pa tako gotovo ne postoji sadržaj koji možete poželjeti a da ga ne možete pronaći u blizini plaže. Nedostatak pozicije plaže su velike gužve u ljetnim mjesecima pa je na plaži teško pronaći mjesto za ručnik. Plaža je šljunčana sa dijelovima koji su popločani. Na plaži se u večernjim satima održavaju razne zabave i ater beach party pa ova plaža nije namijenjena samo za kupanje i sunčanje.

Objekti u blizini: Hookah Bar Vodice, restoran Makina Hangar, Hotel Imperial Vodice (200 m), Rivijera Ville Imperial Vodice (200 m), Hotel Olympia (150 m), Hotel Miramare (100 m), Matilde Beach Resort (200 m), Hotel Scala Vodice (300 m)


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Hangar Vodice slike
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala