Plaža Rupa Malinska Slike

# Plaža Rupa Malinska Slike

Kvarner

Malinska (otok Krk)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Plaža Rupa nalazi se na zapadnoj obali otoka Krka, u mjestu Malinska. Plaža je šljunčana i na dijelove betonska, najbliža je centru Malinske, samo 300tinjak metara od centra grada. Plaža posjeduje plavu zastavu zbog čistoće mora i urednosti, a za sigurnost kupaća se brinu spasioci. Ulaz u more je dosta plitak pa je plaža pogodna za obitelji s djecom. Na plaži možete iznajmiti pedaline, suncobrane i ležaljke, a tu su i tuševi, toaleti sa svlačionicama i nekoliko kafića i restorana.  Gornji dio plaže je djelomično pod borovom šumom. Posjetite plažu Haludovo u Malinskoj.

Objekti u blizini: restoran Portić (100 m), restoran Del Mar (150 m), PORTICO - food & drink (150 m), Autokamp Draga (200 m), Spaghetteria Pergul (200 m)

Plaža Rupa Malinska Slike
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala