Plaža Haludovo Malinska Krk

# Plaža Haludovo Malinska Krk

Kvarner

Malinska (otok Krk)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Plaža Haludovo se nalazi ispred nekada uspješnog a danas propalog hotelskog kompleksa Haludovo koji je za vrijeme Jugoslavije slovio kao jedno od najluksuznijih hotelskih izdanja bivše države. Na žalost, dok kompleks čeka bolje dane gostima na raspolaganju ostaju njegova plaža i nekoliko kafića i restorana uz plažu. Plaža se nalazi na popularnom šetalištu u Malinskoj pa je taj dio dosta prometan i plaža bude dobro popunjena. Veći dio plaže je betoniran, no nakon što uđete u more možete osjetiti pijesak pod nogama što je idealno za mlađe pa je ova plaža popularna i među obiteljima s djecom. U pozadini plaže, uz šetnicu je borova šuma što osigurava hladovinu za goste koji se žele skriti od sunca. Preporuka: Plaža Rupa Malinska. Uvala Čavlena. Temperatura mora Krk.

Objekti u blizini: Hotel Haludovo, Restorant Konoba HALUDOVO, Beach Bar Siesta Malinska, Lunapark Malinska

Plaža Haludovo slikePlaža Haludovo Malinska Krk
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala