Plaža Gusarica Komiža Vis

# Plaža Gusarica Komiža Vis

Srednja dalmacija

Komiža (otok Vis)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Komiža
08.03.2017. 10:14 dodajeIvan

Ova plaža se nalazi na sjevernom dijelu Komiže, prostrana je i jako popularna. Možemo kazati da je plaža Gusarica i glavna gradska plaža. Krasi je krupni šljunak i prelijepi pogled ka otvorenom moru. Kako se nalazi u samom mjestu, na plaži imate kafiće, a u blizini plaže veliki broj apartmanskih smještaja, restorana i kafića. Tu je blizu i ronilački klub, te malena lučica za čamce i brodove manjih dimenzija. Nema na plaži prirodnog hlada. Ako želite ovdje provesti dan, svakako se dobro zaštitite kremom za sunčanje, iznajmite suncobran ili ga ponesite sa sobom. Za potpuni dojam ponesite i ležaljku, ili iznajmite jednu na plaži. Želimo vam ugodan boravak na našoj plaži. Dobro nam došli. Preporuka: Plaža Kamenice Vis.

U blizini: Hotel Bisevo, bar Pol Guspu, Pizzeria Plaža, KONOBA BAKO, Jastozera

Plaža Gusarica Komiža Vis
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala