Ivan Dolac Plaže Hvar

# Ivan Dolac Plaže Hvar

Srednja dalmacija

Ivan Dolac (otok Hvar)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Ivan Dolac
06.03.2017. 13:41 dodajeIvan

Plaže u mjestu Ivan Dolac na otoku Hvaru su uglavnom smještene između prirodnih stijena. Šljunčane plaže sa blagim pristupom u more, pogodne i za slabije plivače, te za dječju igru u plićaku. More je mirno, čisto i ugodno toplo. Jedan dio plaže je betoniran i ukrašen kamenom. Tijekom ljeta se ovdje ipak najviše ističu razne boje suncobrana, dušeka za kupanje i ručnika. Popularna je ovo plaža i rado posjećena. Stalni gosti su u većini, ali nas svake godine iznenade i novi. Plaža se nalazi u samom naselju, točnije rečeno kompleksu privatnih smještaja. U blizini imate i restoran sa ponudom ukusnih jela. Nadamo se da ćete nam doći i provesti ugodne trenutke na našoj plaži. Preporuka na Hvaru: Plaža Zavala, Dubovica Hvar, Veliki Pokrivenik.

U blizini: Restoran Rot Ivan Dolac, cafe Vartal 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Ivan Dolac Plaže Hvar
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala