Plaža Vira – Drvenik

# Plaža Vira – Drvenik

Srednja dalmacija

Drvenik

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Drvenik
02.03.2017. 15:23 dodajeIvan

Plaža Vira smjestila se u prirodnom, malom zaljevu, i već dugo godina ugošćuje mnoge turiste iz čitavog svijeta. Susjedna uvala je prekrasna plaža Duba. Izdvojena je iz naselja, što mnogi vole, pa je posebno draga ljudima koji uživaju u samoći i manjoj gužvi. Ako ste se ovdje zaputili, i želite mirno provesti dan, sa sobom ponesite sve što vam može zatrebati. Iza plaže ima mnogo zelenila, ali je nepristupačno i tu nećete pronaći hlada. Svakako se zaštitite kremom za sunčanje i ponesite suncobran sa sobom. Plaža je sačinjena od oblutaka kamena, ima blagi pristup u more i jako je uredna. More je ovdje čisto, izražene boje koja se prelijeva ovisno o dubini. Uživat ćete ovdje, samo dođite spremni. Preporuka: Plava Laguna, Drvenik Veli plaža.


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Vira – Drvenik
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala