Plaža Krknjaši Plava Laguna Drvenik Veli

# Plaža Krknjaši Plava Laguna Drvenik Veli

Srednja dalmacija

Drvenik Veli (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Plaža Krknjaši – Plava Laguna, nalazi se na otoku Drvenik Veli. Jako je popularna, kako za goste okolnih apartmana, tako i za nautičare. Smještena je na odličnom mjestu, ima čisto more prelijepih boja sa pogodnom dubinom za usidrenje i kupanje sa broda. More je toplo, izrazito čisto i jako mirno. Plaža je sačinjena od većih oblutaka, prostrana je i raznolika. Jednim dijelom plaža je u prirodnom hladu, dok je na drugim mjestima osunčana tijekom čitavog dana. Ipak, sunce vas ovdje ne treba previše brinuti jer se u pozadini nalazi uređena šumica u koju se svi možete skriti. Ugostiteljski objekti prate plažu i svojom ponudom oduševit će svakog gosta. Osim osvježavajućih pića, ponuda jela je vrhunska i raznolika. Svatko će pronaći nešto za sebe.

U blizini: Konoba Krknjaši, Blue Lagoon Otok Drvenik Veli, otočić Krknjaš Mali, Restaurant Mali Škoj - Blue Lagoon - Krknjaši


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Krknjaši Plava Laguna Drvenik Veli
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala