Plaža u Primoštenu Porat

# Plaža u Primoštenu Porat

Sjeverna dalmacija

Primošten

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Primošten
01.03.2017. 11:56 dodajeIvan

Zadnja ali ne i manje važna plaža u Primoštenu je plaža Porat. Zapravo, ovo je najjužnija plaža u našem gradiću. Kažu mnogi da je ovo romantična plaža, ali dobra i za obiteljske izlete. Plaža je pristupačna, s laganim prilazom u more pa je zbog toga pogodna za djecu i slabije plivače. U blizini imate parking ako dolazite osobnim automobilom, te prirodni hlad kada dođe vrijeme da je sunce nepodnošljivo. Udaljena je od samog naselja, i zbog toga ima manje gužve. Sa ove plaže možete uživati u pogledu na otvoreno more, a kada se zadovoljite kupanja i sunčanja, laganom šetnom možete posjetiti neki od ugostiteljskih objekata u blizini. Nedaleko od ove plaže se nalazi plaža June. Preporuka: Plaža Rudača Primošten.

U blizini: Hotel Ruine

Plaža u Primoštenu Porat
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala