Plaža Velika Raduća u Primoštenu

# Plaža Velika Raduća u Primoštenu

Sjeverna dalmacija

Primošten

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Primošten
01.03.2017. 11:14 dodajeIvan

U samom centru Primoštena, u velikoj uvali nalazi se plaža Mala Raduća. Sačinjena je od većih oblutaka, kao i druge plaže ovog mjesta, a krasi je lijepo i toplo more. U blizini se nalazi glavna gradska plaža. Plaža je pod suncem čitavog dana pa je zgodno imati suncobran. Možete ga ponijeti sa sobom ili iznajmiti na plaži. Krema za sunčanje je obavezna, a iznajmiti ležaljku možete ili ne morate, ovisi kakav ugođaj želite. Uz plažu se nalaze kafići i restorani, a malo iza mnogi štandovi sa raznolikom ponudom. Pogled prema otvorenom moru opuštajući je, posebno ako se u blizini nalazi neki veći gliser ili jedrenjak. Ostale plaže Primošten.

U blizini: cafe Popaj, Mala Raduča bar, Beach Bar Maž, Plava Laguna bar, Konoba Pizzeria Plava Laguna, Caffe Bar Vlaho, Restaurant Galija


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Velika Raduća u Primoštenu
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala