Gradska plaža Primošten

# Gradska plaža Primošten

Sjeverna dalmacija

Primošten

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Primošten
01.03.2017. 10:57 dodajeIvan

Gradska plaža nalazi se u morskoj uvali, jako je prostrana i dobro uređena. Na plaži u Primoštenu imate tuševe, kabine za presvlačenje te, kroz sezonu, spasioce koju budno prate za sigurnost gostiju. Šljunčana je ovo plaža, dovoljno dugačka da primi sve goste, i opet da ima mjesta za nove. Pored plaže se nalaze privatni smještaji, hoteli te potrebne trgovine. Sve što vam zatreba nalazi se u blizini. U blizini je plaža Velika Rudača. Tu su naravno i kafići, te restorani sa raznovrsnom ponudom jela. Jednim dijelom plaža je ukrašena kamenim platoom, točnije šetnicom nad koju se nadvio prirodni hlad. Kada vam sunce postane previše jako, i dosta vam je kupanja ili sunčanja, slobodno prošećite plažom da je bolje upoznate. More je u zaljevu dosta plitko, mirno i ugodno toplo. Tijekom sezone možete vidjeti manje čamce lokalnih ribara, koji čekaju vlasnika da otplove u dublje vode. Čamci neće smetati kupačima, a opet su odličan detalj za dobru fotografiju sa mora. Veselimo se vašem dolasku.

U blizini: restoran Oliva X, Autocamp


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Gradska plaža Primošten
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala