Plaža Punta Rata – Brela

# Plaža Punta Rata – Brela

Srednja dalmacija

Brela

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Brela
27.02.2017. 14:34 dodajeIvan

Plaža Punta Rata najpoznatija je plaža u Brelima, i jedna od najpoznatijih na ovom području. Velika je i jako popularna, pa tako i popunjena gotovo do zadnjeg mjesta. Plaža je dugačka, ali i široka. Mjesta na šljunku ima zaista mnogo, dovoljno da svaki gost pronađe svoj kutak za uživanje. More koje zapljuskuje plažu čisto je, ugodno toplo i prelijepih boja. Iza plaže je zelenilo u kojem imate hlada. Kroz krošnje borovih grana se proteže pješačka staza na kojoj se nalaze brojni štandovi. Na njima možete kupiti suvenire, opremu za plivanje i ronjenje te druge rekvizite za zabavu u moru i pored mora. Mnogi nude sladolede i druge vrste osvježenja, a plažom se mogu pronaći kafići i restorani sa konkretnom ponudom. Baš kako i priliči jednom ovako popularnom mjestu, ponuda je vrhunska. Ako se odlučite doći, bez obzira dali prenoćili ili samo na dan, ovdje imate sve pri ruci. Pogledajte fotografije koje donosimo i uvjerite se u ljepote ove plaže. Preporuka: Plaža Podraće Brela.

U blizini: restoran Adriatic, Mačíć Caffe Bar, Restaurant Punta Rata


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Punta Rata – Brela
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala