Plaža Velika Duba – Živogošće

# Plaža Velika Duba – Živogošće

Srednja dalmacija

Živogošće

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Do plaže Velika Duba dolazite pješačkom stazom koja je duga oko 700 metara. Staza započinje u Živogošću Blato i vodi vas direktno na plažu. Staza je jako dobro uređena i pogodna je za šetnju sa djecom. Ne treba previše trošiti riječi o ljepoti ove plaže. Dovoljno je da pogledate priložene fotografije i sve će vam biti jasno. Opet, red je da u par riječi predstavimo jednu od ljepših plaža u ovom dijelu priobalja. Zbog njezine ljepote, mnogi ovu plažu zovu „Plaža Dubai“. Nalazi se na nenaseljenom dijelu, ali kroz sezonu je otvoren beach bar pa možete uživati u piću, uz dobro društvo i zabavu. Dok idete prema plaži, spomenutom stazom, proći će te pored par skrivenih uvala, pa ukoliko je neka slobodna slobodno svratite i zauzmite svoje mjesto. Vjerujemo da ćete uživati na ovoj plaži, te ostati očarani ljepotom i prirodnim okruženjem u kojem se ona nalazi. Više slika plaže Duba! 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Velika Duba – Živogošće
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala