Plaža i kamp Dole Živogošće Blato

# Plaža i kamp Dole Živogošće Blato

Srednja dalmacija

Živogošće

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Izvan naselja se nalazi odlično pozicioniran kamp Dole. Uređeni dio kampa uveselit će mnoge avanturiste, posebno zbog prirodnog hlada i blizine mora. Pored toga, ispred kampa se nalazi istoimena plaža, prostrana i jako čista. Plažu zapljuskuje ugodno toplo more. Šljunkovita je plaža, sa hladom na nekim mjestima. Krajnji dijelovi plaže ograđeni su prirodnim stijenama, što daje kompletan prirodni dojam ovom mjestu. Naši najčešći gosti su parovi sa djecom, ili prijatelji koji dolaze da provedu najljepše trenutke na našoj obali. Ovdje vam neće biti dosadno. Dođite i uživajte pod suncem, dok se vaša djeca igraju u plićaku. Pregledna je obala i jako pogodna za sve. Čak i slabiji plivači ovdje mogu da uživaju. Preporuka: Velika Duba Živogošće Blato, Mala Duba Živogošće.

U blizini: Restoran Delfin, Bistro Delfin, Gebetsroither Unterkünfte am Camping Dole 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža i kamp Dole Živogošće Blato
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala