Plaža Dole Živogošće Blato - Kamp Dole

# Plaža Dole Živogošće Blato - Kamp Dole

Srednja dalmacija

Živogošće

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Plaža Dole je većim dijelom šljunčana, sa nekim pjeskovitim dijelovima. Dugačka je 400 metara i pogodna za djecu. Plaža ima tuševe, kabine za presvlačenje i kroz sezonu mnoge štandove za goste plaže. Idealna je za višednevni odmor, ako iznajmite sobu ili apartman. Plaža Dole pogodna je za sve uzraste, ali imajte na umu da je jako popularna i kroz sezonu prilično popunjena. Ako ste osoba koja želi mir i što manju gužvu onda ova plaža nije za vas. Plaža Dole iz godine u godinu privlači sve veći broj gostiju, posebno zbog sportskog sadržaja i karaktera plaže. Vodeni sportovi ovdje nisu nepoznanica, a to znači zabava za sve koji se osjećaju mlado i živahno. Čisto more se podrazumijeva, jer se ipak radi o Središnjoj Dalmaciji. Nadamo se vašem dolasku i ugodnom druženju. Provedite ljetni godišnji odmor na jednoj od najljepših plaža na jadranskoj obali.  

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Dole Živogošće Blato - Kamp Dole
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala