Plaža Rtina

# Plaža Rtina

Sjeverna dalmacija

Rtina

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Rtina
09.02.2017. 19:13 dodajeIvan

Plaža Rtina je sačinjena od šljunka, sa jedne strane omeđena malenom lučicom, a sa druge molom za brodice. Šljunak je sitni, a ulaz u more jako blag. Pogodna je za sve osobe, dobre plivače i one slabije. Iza plaže se nalazi kamp Miočić Rtina, u kojem možete pojesti lokalne specijalitete ili se družiti u hladovini sa dobrim društvom. Plaža nema prirodnog hlada, ali je spomenuti kamp idealno mjesto za skloniti se sa jakog sunca. Ako poželite provesti čitav dan na plaži svakako se zaštitite faktorom, a kao zaklon sa sobom možete ponijeti suncobran. Na plaži je napravljeno i dječje igralište. Ono će najbolje doći obiteljima sa manjom djecom, koje žele provesti bezbrižno vrijeme na plaži uz sunčanje i kupanje. Preporuka: Plaža Plemići Rtina.

Plaža Rtina
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala