Plaža Ratina Stošić

# Plaža Ratina Stošić

Sjeverna dalmacija

Rtina

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Rtina
09.02.2017. 18:31 dodajeIvan

Plaža Stošić u potpunosti je uređena, smještena ispred privatnih smještaja i većinom popunjena lokalnim gostima. Ako budete u potrazi za smještajem na moru, svakako razmislite o ovome mjestu. Djelomično je plaža i danas šljunkovita, ali je nekim dijelovima betonirana, ili popločana kamenom. Jako dobro je sređena, sa čistim morem i lijepim pristupom u vodu. Iako zelenilo krasi zidine oko plaže, velikog hlada neće biti dostatno za sve goste plaže. Stoga je dobro da sa sobom ponesete potrebne rekvizite, ili da se na vrijeme zaštitite od sunca. Lijep provod na našoj malenoj plaži neće izostati, a plave boje našeg mora će biti odlična pozadina za fotografiranje. Zabilježite vaše nezaboravne trenutke na našoj obali. Veselimo se vašem dolasku.

Plaža Ratina Stošić
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala