Plaža Puntizela Fažana - Pula

# Plaža Puntizela Fažana - Pula

Istra

Fažana

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Fažana
29.03.2017. 10:16 dodajeIvan

U blizini mjesta Štinjan, ispred otoka Kotež nalazi se popularna plaža Puntizela. Nije naša plaža popularna bez razloga. Jako lijepo je uređena, prostrana je i odlično opremljena. Odmah ćemo se pohvaliti rampom za osobe u invalidskim kolicima, tuševima i kabinama za presvlačenje. Pored spomenutog, tu su i uzvišene kućice za spasioce koji se brinu za sigurnost kupača. Plaža je šljunčana sa par betoniranih, lijepo uređenih platoa. Tu su i klupe za odmor, sjedenje i uživanje u pogledu ka moru, te razgledavanje siluete spomenutog otoka Kotež. Plažom se prostire šetnica, a na samoj plaži imate kafić sa odličnom ponudom osvježavajućih pića. U plićaku se nalazi vodeni park za djecu, na kojem se mogu zaigrati i odrasli. Nedaleko od ove plaže se nalazi plaža San Lorenzo Fažana. Ponuda je zaista vrhunska, pa vas pozivamo da dođete i uživate. Sama plaža nema hlada, ali se odmah iza plaže nalazi zelena podloga iznad koje rastu velika stabla borova. Tu ima dovoljno hlada za sve. Iako je plaža jako popularna, gužve na njoj nisu tolike da nema mjesta za vas. Pozivnicu ste dobili, čekamo na vas. Temperatura mora Pula

U blizini: Brioni Sunny Camping 2*,restoran Istrijanka, Bistro Mistral, Beach Bar Pacino, Fort Punta Christo, Svjetionik Punta Christo

 

Kamp BrioniPored plaže Puntizela se nalazi kamp koji Brioni koji se prije zvao Puntizela. Kamp može ugostiti 1500 gostiju u mobilnim kućicama, parcelama za kampere ili hostelu a iz parka se pruža prekrasan pogled na  Nacionalni park Brijuni. Kamp obiluje borovom šumom i hladovinom.


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Puntizela Fažana - Pula
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala