Plaža San Lorenzo Fažana

# Plaža San Lorenzo Fažana

Istra

Fažana

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Fažana
29.03.2017. 08:32 dodajeIvan

Plaža San Lorenzo u Fažani jedna je od najpoznatijih i najviše posjećenih plaža. Ne čudi nas to s obzirom da se nalazi u samom centru, pokraj rive, te da ima prigodnu ugostiteljsku ponudu za sve goste. Plaža je lijepa, sačinjena od sitnog šljunka koji ima blagi ulaz u mirno more. Voda je ugodno topla, baš za kupanje, a ljetni ugođaj posebno će pobuditi suncobrani na plaži u sklopu barova. Plaža je lijepo uređena, prostrana je i dobro opremljena. Pogodna je za sve osobe, a ponudom će privući i mlade i stare. Kada vam dosadi kupanje i sunčanje, nakon što se osušite slobodno posjetite obližnji bar ili restoran. Ponuda jela i pića je vrhunska, kako i priliči. Posjetite nas u Fažani, odaberite mjesto za noćenje i uživajte u našoj predivnoj plaži. Temperatura mora Fažana.

U blizini: BATANA Beach Bar, Coco bar, Fažana Beach Crepes Bar, KONOBA FERAL, Konoba Fasana, Arboretum PubPlaža San Lorenzo Fažana
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala