Kamp Karin i plaža

# Kamp Karin i plaža

Sjeverna dalmacija

Karin

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Karin
07.02.2017. 11:46 dodajeIvan

Auto kamp smješten je u prirodnom okruženju, u neposrednoj blizini mosta koji povezuje dvije obale morskog kanala. Plaže su ovdje specifične, pomalo neobične ako ih usporedimo sa drugim plažama na našoj obali. Naime, vegetacija je drugačija, više slična onoj što raste uz velike rijeke nego vegetaciji uz morsku obalu. To je odlično mjesto za kamp. Osim lijepih plaža u blizini, autokamp nudi jako dobro uređeno okruženje za svoje goste. Unutar autokampa nalazi se veliko dječje igralište, a u blizini plaža su pozicionirani vanjski tuševi. Zelenilo koje okružuje goste kampa daje posebnu idiličnu atmosferu, i poseban osjećaj tijekom vrućih ljetnih dana. Nadamo se da će te doći i uživati. Kamp je odličan izbor za parove, obitelji sa djecom i sve osobe avanturističkog duha. Sve plaže Karin.

Kamp Karin i plaža
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala