Plaža Karin Gornji

# Plaža Karin Gornji

Sjeverna dalmacija

Karin

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Karin
06.02.2017. 15:26 dodajeIvan

Maleno mjesto iznad Karinskog mora ima plažu za pohvaliti se. Ova dugačka plaža sačinjena je od šljunka, ima lijepi pristup moru i zelenilo u zaleđini. Duž plaže rastu palme, poredane su klupe za odmor ali nema prirodnog hlada. Ako ste se došli sunčati, svakako sa sobom ponesite ili suncobran da se sklonite sa jakog sunca ili se namažite potrebnim faktorom. Iza reda palmi, plaža u mjestu Karin Gornji je pokrivena zelenilom, što čitavom mjestu daje posebnu čar. Preporuka: Plaža Karin Donji. Pored plaže je smješten lunapark, jako zanimljiv onim najmlađim, a opet dobar i za roditelje, da malo odmore dok se djeca igraju. Osim lunaparka, tu se nalaze i lokalni kafići, pogodni za osvježenje ili kavicu, a lako možete pronaći i nešto za pojesti. Na plažu većinom dolaze gosti lokalnih apartmana, no nerijetko će doći i gosti sa većih udaljenosti, jer su već prije nekada prepoznali ljepote ovog kraja.

Plaža Karin Gornji
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala