Mala Sabuša Kukljica Ugljan plaža

# Mala Sabuša Kukljica Ugljan plaža

Sjeverna dalmacija

Ugljan (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Ugljan
04.02.2017. 11:05 dodajeIvan

Osim uvale Vela Sabuša i njene istoimene plaže, malo više prema sjeveru se nalazi i Mala Sabuša. Ova uvala je dosta nepristupačna, zbog čega je posjećuju samo avanturisti ili vlasnici plovila. Pogodna je za doći sa gliserom ili manjom jahtom, te uživati u miru i samoći. Iako je more očaravajuće, okoliš potpuno prirodni, malo tko će ovdje doći. Baš je to razlog, ako se prepoznajete kao osoba avanturističkog duha, da posjetite ovu plažu. Uvala Mala Sabuša smještena je na jugozapadnoj strani otoka Ugljan, daleko od naseljenih mjesta. Do uvale vodi jedan makadamski put, ali će te jedan dio ipak morati proći pješice. Ostali gosti dolaze svojim, ili unajmljenim plovilima. U blizini plaže nemate kafiće ili restorane. Hranu, opremu za sunčanje i sve druge potrebne stvari ponesite sa sobom. Nadamo se da će te doći. Pogledajte još jednu plažu u Kukljici.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Mala Sabuša Kukljica Ugljan plaža
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala