Plaža Sabuša Ugljan Kukljica

# Plaža Sabuša Ugljan Kukljica

Sjeverna dalmacija

Ugljan (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Ugljan
04.02.2017. 10:53 dodajeIvan

Plaža Sabuša jako je prostrana, betonirana, no opet pomalo izolirana. Ovo je odlično mjesto za obitelji sa djecom jer je more plitko, a uz samu obalu se nalaze dječji tobogani. Betonirani dio plaže pogodan je za cjelodnevno sunčanje, uz povremene poglede prema moru gdje imate odličan pregled na vaše klince i njihovu igru. Pored plaže nema ugostiteljskih objekata, pa je jako važno da se pripremite i sa sobom ponesete sve potrebne stvari. Iako je plaža okružena gustom šumom, sami dio gdje se sunčate je većim dijelom dana osunčan. Ponesite sa sobom kreme za sunčanje i na vrijeme se zaštitite. U blizini plaže se često mogu vidjeti usidrene brodice i manje jahte. Plovila na lijep način upotpunjuju sliku ovog zaklonjenog dijela obale oko Ugljana. Pogledajte plažu Mala Sabuša.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Sabuša Ugljan Kukljica
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala