Plaža Sušica Otok Ugljan, Kamp Porat

# Plaža Sušica Otok Ugljan, Kamp Porat

Sjeverna dalmacija

Ugljan (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Ugljan
02.02.2017. 16:04 dodajeIvan

Na otoku Ugljanu smjestila se ova prelijepa stjenovita plaža. Plaža Sušica prirodno je stjenovita, no na mjestima je betonirana. Zbog toga je pristupačna i pogodna za kupanje, te izležavanje na jakom dnevnom suncu. Prirodnog hlada uz samu plažu baš i nema, no već malo dalje se nalazi gusta šuma koja će vas zakloniti. U blizini plaže je auto kamp Porat, jako popularan i opremljen svim potrebnim stvarima za svoje goste. Također tu je i popularna uvala Kažot Muline.  Kamp je omeđen kamenom ogradom, ali je jako blizu mora i time je jako pogodan za kupače. Čisto more se posebno ističe na ovom dijelu otoka, a kakvo plavetnilo mora vas očekuje – pogledajte foto galeriju koju vam donosimo. More je ovdje zaista prelijepo, čisto i ugodno toplo. Ovo je istočna strana otoka, koja gleda na kopno. Uživajte u pogledu prema Zadru, ili jednostavno zatvorite oči i odmorite sami u svojim mislima.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Sušica Otok Ugljan, Kamp Porat
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala