Plaža Čista, Kolan Otok Pag slike

# Plaža Čista, Kolan Otok Pag slike

Sjeverna dalmacija

Kolan (otok Pag)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Kolan
30.01.2017. 15:27 dodajeIvan

Ime najbolje opisuje ovu plažu na Pagu. Plaža Čista još je jedna od onih koje će vas očarati. Ova plaža nalazi se u blizini mjesta Kolan, na istoj strani gdje se nalazi i plaža Zrće. Ipak, riječ je o tihoj plaži pogodnoj za uživanje u tišini, pod suncem, bez svakodnevnih partija. I ova plaža je jako popularna te privlači brojne goste. Dovoljno je mirna, s obzirom da je smještena u blizini plaže Zrće, i pogodna za obiteljski odmor. U blizini plaže smješten je bistro, gdje možete naručiti omiljeno piće ili neko jelo kada ogladnite. Kao i mnoge druge plaže na otoku Pagu, ni plaža Čista nema prirodnog hlada – budite spremni na to, i ponesite sa sobom potrebne rekvizite za plažu. Preporuka: Plaža Filino Kolan. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Čista, Kolan Otok Pag slike
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala