Plaža Zrće – Novalja – Pag slike

# Plaža Zrće – Novalja – Pag slike

Sjeverna dalmacija

Novalja (otok Pag)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Najpoznatija plaža na otoku Pagu, plaža Zrće jedna je od najpoznatijih hrvatskih plaža općenito. Plaža je smještena na velikoj uvali Zrće, 4 kilometra od centra Novalje, a riječ je o top destinaciji poznatoj po čitavom svijetu. Plaža je šljunkovita, sa prekrasnim pogledom na more i praćena je mnoštvom sadržaja posebno za mlade goste. Cjelodnevni partiji, noćni tulumi i gostujući glazbenici iz svijeta, kombinacija su za mlađu publiku koja uživa u glasnom ritmu tehno glazbe. Plaža ima nekoliko klubova, što znači da plesa uz glazbu neće nedostajati. Tu je ponuda raznih koktela, žestokih pića i domaćih i uvoznih piva. Naravno, osvježavajuća bezalkoholna pića također su na raspolaganju, kao i neke sportske aktivnosti za dnevno uživanje pod suncem. Ako ste dovoljno hrabri, na ovoj plaži možete isprobati bungee jumping. Plaža Zrće postala je simbol dobrog provoda na hrvatskom primorju. Ovo je omiljeno odredište za mlade ljude i sve koji se tako osjećaju. Ako ste mislili uživati u miru i tišini, Zrće bolje zaobiđite. Ovdje provodi traju 24 sata dnevno, bez prestanka uz glasnu glazbu svih žanrova. Pročitajte više o plaži Zrće. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Zrće – Novalja – Pag slike
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala