Plaža kamp Sirena Novigrad

# Plaža kamp Sirena Novigrad

Istra

Novigrad

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Novigrad
21.03.2017. 08:10 dodajeIvan

Između mjesta Novigrad i uvale Mirna, nalazi se plaža Sirena. Ova plaža jako je prostrana, ima veliku površinu i gotovo sva je popločana kamenom. Inače bi bila nepristupačna, jer je stjenovita, no u kamenu je jako pogodna za kupanje i sunčanje. Iznad plaže se nalazi veliki autokamp, odakle i dođe najveći broj gostiju na plažu. Kamp je jako dobro opremljen. U njemu imate restoran, kafić i veliko dječje igralište za svim rekvizitima. Plaža Lanterna Novigrad. Kamp ima svoje bungalove za iznajmiti, nalazi se u borovoj šumi u kojoj je cijelog dana prirodni hlad. Kroz kamp, oko kampa i još dalje možete dan upotpuniti vožnjom bicikla. Ako nemate svoj bicikl, slobodno iznajmite jedan. Vožnja kroz prirodu bit će odlična zanimacija, nakon što ste se zadovoljili sunčanja i kupanja. Dođite kod nas i ovdje provedite svoj odmor. Mi ćemo se pobrinuti da vam ostane u najboljem sjećanju.

Kamp Aminess Sirena NovigradKamp Aminess Sirena Novigrad nalazi se uz plažu Sirena, kategoriziran s 4 zvjezdice i može primiti 1800 gostiju. U blizini kampa se nalaze Aminess Laguna Hotel i Aminess Maestral Hotel koji zajedno s kampom čine turističko naselje. Naselje je bogato raznim ponudama i aktivnostima a mi izdvajamo čak 17 teniskih terena što će oduševiti sve ljubitelje ovog sporta.

U blizini: Holiday Homes Sirena Campsite, AC Sirena, Aminess Sirena 4* Campsite, Aminess Maestral Hotel, center


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža kamp Sirena Novigrad
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala