Plaža Karpinjan Novigrad

# Plaža Karpinjan Novigrad

Istra

Novigrad

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Novigrad
20.03.2017. 15:37 dodajeIvan

Na sjevernoj strani Novigrada nalazi se plaža Karpinjan. Okružuje ju dugačka, odlično uređena šetnica, iza koje se proteže šuma sa prirodnim hladom. Jedan dio plaže koriste nudisti. Plaža je šljunčana, i jako pristupačna sa svih strana. Pristup u more je lagan i pogodan za sve osobe. Iza plaže se nalazi travnata površina nakon koje se proteže već spomenuta šetnica. Na plaži imate tuševe i kabine za presvlačenje. Najbolje od svega je što se na jednom dijelu nalazi bar na plaži, dok se na drugom kraju smjestio restoran sa odličnom ponudom jela. U šumi, ispred restorana, nalazi se veći broj klupa, baš pogodnih za uživanje u prirodnom hladu. Pogled sa klupa proteže se prema moru, i objektima na drugom kraju zaljeva. Miris borovih iglica, cvrkut ptica i pokoje pretrčavanje vjeverica obogatit će ugođaj dok uživate u naručenom jelu. Pozivamo vas da već sljedeće sezone dođete uživati u ovom djeliću Istre. Plaža je pogodna za sve osobe, i uvjereni smo da će vam odmor ostati u najboljem sjećanju.

U blizini: Plaža Karpinjan bach bar, Lungomare restoran, restoran Tri Palme, Autokamp KastanijaPlaža Karpinjan Novigrad SlikePlaža Karpinjan Novigrad
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala