Sukošan

# Sukošan

Sjeverna dalmacija

Sukošan

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Sukošan
15.11.2016. 13:50 dodajeIvan

Sukošan se nalazi u neposrednoj blizini Zadra. Od ovog velikog grada dijeli ga tek još jedno manje naselje Bibinje. Mještani Sukošana uživaju u blagodatima mora posebno zbog dugačke i dobro razvedene obale. Naime, gotovo čitavom dužinom, baš kako se proteže i obala ovog naselja, prolazi i Jadranska magistrala. Ovaj simbol Dalmacije već godinama broji mnoge prolaznike svih značajnijih turističkih mjesta hrvatske obale. Za Sukošan možemo reći da je maleni gradić smješten u zaljevu Zlatna luka. Nalazi se tek 7 kilometara udaljen od Zadra, a gospodarska osnova mještana je svakako turizam. Može se tu pronaći i drugih gospodarskih grana poput poljodjelstva, vinogradarstva, te maslinarstva i voćarstva. Ipak, turizam prednjači jer su Sukošan mnogi prepoznali kao idealno mjesto za odmor.

Sukošan
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala