Plaža kamp Grebišće Jelsa Hvar

# Plaža kamp Grebišće Jelsa Hvar

Srednja dalmacija

Hvar (otok Hvar)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili nadogradi ovaj članak, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
lokacija
Hvar
04.03.2017. 10:13 dodajeIvan

Kamp Grebišće jako je popularan na otoku, dijelom zbog svoje opremljenosti ali i zbog prekrasne plaže koja se nalazi u neposrednoj blizini. Plaža je većim dijelom stjenovita, bare po rubnim dijelovima, ali je odlučno pripremljena za nesmetan pristup moru i šetnji uzduž obale. Kamenom urađeni zidovi, sa betonskim platoima efikasan je način da se od stjenovite obale iskoristi samo najbolje. Veliki dijelovi obale, koji su uređeni i pristupačni, nalaze se u borovoj šumi u prirodnoj hladovini. Sama plaža, kao i more ispred plaže su pod suncem, ali ste već kroz par koraka stigli u hlad. Tu možete uživati uz piće, gledajući na kupače ili malo dalje na susjedni otok Brač. Pogled ispred vas će obogatiti usidreni manji brodovi ili jahte, vlasnika koji žele da uživaju baš na tom mjestu ispred kampa. Dio za kupače je označen i ne trebate brinuti da će se plovila previše približiti. Vama i dalje ostaje značajan dio mora, kao rezerviran samo za goste kampa. Preporuka: Kamp Nudist Vrboska, plaža Ivan Dolac, plaža kampa Lili Hvar

U blizini: Kamp Grebišće, tumul - ilirski grobni humak, Kamp Holiday

Plaža kamp Grebišće Jelsa Hvar
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala