Rajska plaža Lopar Rab Croatia

# Rajska plaža Lopar Rab Croatia

Kvarner

Lopar (otok Rab)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili nadogradi ovaj članak, napiši novi. Registracija nije neophodna

Rajska plaža u Loparu je najpoznatija i najljepša plaža na otoku Rabu i jedna od poznatijih plaži na Jadranskoj obali. Plaža je poznata po svojoj veličini (duga je oko 2 kilometra), pješčanom dnu te je jako plitka što pomaže kod zagrijavanja temperature mora koji je u prosjeku par stupnjeva toplije nego na drugim plažama. Zbog velikih pješčanih površina na plaži je jako popularno igranje odbojke ne pijesku čijih terena na plaži ne nedostaje. Osim sportskih aktivnosti tu je velik broj ugostiteljskih objekata koji rade ljeti te rekvizita za uživanje na plaži. Plažu je i popularni CNN uvrstio među 100 najboljih svjetskih plaža. Plaža posjeduje plavu zastavu od 2003. godine. U blizini se nalaze poznate Fkk plaže u Lopru Sahara, Stolac i Ciganka.


Rajska plaža Lopar Rab Croatia
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
Rajska plaža na Rabu

Šljunčana plaža smještena je podno stjenovitih litica, opremljena suncobranima i raznolikim sadržajem za sve uzraste. Rajska plaža jedna je od ljepših na našem otoku, a svojim gostima nudi zabavne aktivnosti u vodi i izvan vode. Osim sunčanja i kupanja u moru, ovdje možete uživati u vratolomijama poput brze vožnje skuterom po vodi, spuštanja niz vodeni tobogan i još raznim drugim aktivnostima.

  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala