Rajska plaža Lopar Rab

# Rajska plaža Lopar Rab

Kvarner

Lopar (otok Rab)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Fenomenalna plaža jedinstvena zbog svoje boje pijeska i svog izgleda s ogromnim plićakom i mnoštvom raznoraznim sadržajima pored plaže za djecu i odrasle. Pješčana plaza kao stvorena za djecu igru i kupanje u pličaku. Bezbrižan odmor za roditelje dok su djeca zaokupljena igranjem u pijesku i kupanju u plićaku s toplom vodom. Rajska plaža u Loparu je najpoznatija i najljepša plaža na otoku Rabu i jedna od poznatijih plaži na Jadranskoj obali.

Zbog svoje pličine, more se lakše zagrijava pa je temperatura mora uvijek nešto viša.  Zbog velikih pješčanih površina na plaži je jako popularno igranje odbojke ne pijesku čijih terena na plaži ne nedostaje. Osim sportskih aktivnosti tu je velik broj ugostiteljskih objekata koji rade ljeti te rekvizita za uživanje na plaži. Plažu je i popularni CNN uvrstio među 100 najboljih svjetskih plaža. Plaža posjeduje plavu zastavu od 2003. godine. Očaravajući pogled na Velebit u daljini i maleni otočić Lukovac daju poseban štih ovoj plaži. Predivna plaža koja svakako treba postati jedna od odredišta na vašoj listi za posjetiti ako ste na otoku Rabu.

Nedostatak: Ležaljke i suncobran možda malo preskupe (120 kn), nema tuša na plaži.

U blizini se nalaze poznate Fkk plaže u Lopru Sahara, Stolac i Ciganka.


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Rajska plaža Lopar Rab
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
Rajska plaža na Rabu

Šljunčana plaža smještena je podno stjenovitih litica, opremljena suncobranima i raznolikim sadržajem za sve uzraste. Rajska plaža jedna je od ljepših na našem otoku, a svojim gostima nudi zabavne aktivnosti u vodi i izvan vode. Osim sunčanja i kupanja u moru, ovdje možete uživati u vratolomijama poput brze vožnje skuterom po vodi, spuštanja niz vodeni tobogan i još raznim drugim aktivnostima.

  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala