# Plitvička jezera, slike, radno vrijeme i cijene ulaznica

Gorska Hrvatska

Plitvička jezera

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili nadogradi ovaj članak, napiši novi. Registracija nije neophodna
02.01.2017. 11:30
 
"Jednostavno čudesno", prva je misao većine od mnogobrojnih turista koji posjećuju Plitvička jezera, najstariji nacionalni park u ovom dijelu Europe. Ljepota, posebnost i turistički doživljaj Plitvica, kao i neizmjerno zadovoljstvo posjetitelja, izviru iz prekrasnih slapova, netaknute prirode i drugih jedinstvenosti ovog bisera. Bisera kojeg je priroda stvarala tisućama godina.
Gdje god zađete u Nacionalnom parku Plitvička jezera, svugdje će vas zaokupiti biseri. Biseri prirode. Koji će vas učiniti zadovoljnima, jer ćete u njima beskrajno uživati. Biseri su to koji će vas ispuniti osjećajem zadovoljstva i odmaknuti vas od svijeta kakvog poznajete, i to u jedan novi svijet, u svijet netaknute prirode.

Jer, potvrdit će svi, od stručnjaka do posjetitelja, Plivička jezera su pravi biser među prirodnim ljepotama. "Prirodno čudo koje oduzima dah", još je jedan česti opis koji turisti pridaju Plitvicama.

Osim prekrasnih slapova i prirode u svojem najboljem izdanju, Plitvička jezera oduševljavaju turiste i drugim posebnostima. Poput bogatstva biljnim i životinjskim vrstama, kao i mogućnosti aktivnog odmora u čudu koje je stvorila priroda.

Jezera, njih 16, turistu daju neponovljiv osjećaj. S jedne strane netaknuti šume, s druge zvuk slapova koji treba osjetiti, jer se njegova magija ne može dočarati čak ni putem moderne tehnologije. S jedne strane čista priroda u iskonskom obliku, s druge raznolikost flore i faune. Naposljetku i gomile turista koje dodatno osnažuju dojam ljepote Plitvica.

Zato, kada posjećujete Plitvice, potpuno se prepustite užitku. Zanemarite tada na trenutak mobitele i fotoaparate jer tehnologija još nije toliko napredovala da bi mogla zabilježiti takvu ljepotu. Jedino ju čovjek može svojim osjetilima spoznati. Pogledajte koliko traje trajanje obilaska Plitvičkih jezera.

Plitvice radno vrijeme i cijene ulaznica


Radno vrijeme i cijene ulaznica nacionalnog parka Plitvice.

 
Plitvička jezera, slike, radno vrijeme i cijene ulaznica
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.