# Radno vrijeme Katedrala Šibenik sv. Jakova Raspored misa

Sjeverna dalmacija

Šibenik
Radno vrijeme Katedrale Šibenik

Zimi je katedrala otvorena svaki dan od 08. 30 -12. 00 te od 16. 00 - 20.00, a u ljeti otvorena cijeli dan od 08. 30 - 20. 00. 
 

Cijena ulaznice Katedrala Svetog Jakova Šibenik

Ulaz u Katedralu se naplaćuje 15,00 kuna po osobi.
 

Svete mise Katedrala Šibenik:

Svaki dan u 09.30, 11.00 i 18.00. 
Pročitajte izvorni članak
Katedrala sv. Jakova u Šibeniku
Ova građevina zanimljiva je i upečatljiva, kako u Hrvatskoj, tako i u svijetu. Mnogi se dive ovom objektu, promatrajući ga očima stručnjaka, ili pak posjetitelja koji voli povijest i staru gradnju. Katedrala u Šibeniku je svakako najznačajnije graditeljsko ostvarenje iz perioda između 15. i 16. st. na tlu Hrvatske. Posebna je zbog...
Na ovim stranicama možete saznati radno vrijeme za navedeni objekt, trgovinu, ustanovu ili raspored misa za neku od crkvi. Rezerviraj.hr je uložio maksimalne napore kako bi provjerio točnost podataka, međutim oni su podložni promjenama i ne možemo garantirati njihovu točnost pa vas molimo da sve informacije još jednom provjerite na službenim stranicama. Ove stranice služe isključivo u informativne svrhe. Također, radno vrijeme se može razlikovati nedjeljom, praznicima i blagdanima (Nova godina, Sveta tri kralja, Tijelovo, Dan antifašističke borbe, Dan državnosti, Dan neovisnosti, Dan svih svetih, Uskrs , Uskršnji ponedjeljak, Praznik rada, Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Velika Gospa, Božić, Sveti Stjepan. ). Trudimo se provjeriti i razlikovati zimsko i ljetno radno vrijeme kako bi naše informacije bilo što točnije. Sve netočne informacije nam možete dojaviti klikom na kontakt na dnu stranice. Sve objekte smo razvrstali po regijama i gradovima od onih najvećih Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Zadar, Dubrovnik, Vodice, Makarska pa do manjih mjesta i sela. Za pronalazak određene lokacije možete koristiti tražilicu na vrhu stranice.