Klek Plaža

# Klek Plaža

Južna dalmacija

Klek

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Klek
17.03.2017. 12:51 dodajeIvan

Klek je maleni gradić blizu granice sa BiH. Nalazi se uz obalu i ponosi se plažom koja je svake godine popunjena do zadnjeg mjesta. Omiljena je mnogima, i svake godine broji znatan broj gostiju. U neposrednoj blizini plaže nalaze se brojni privatni smještaji, kafići i restorani. Na plaži imate raznog zabavnog sadržaja, kao i nekih sportskih aktivnosti. More je čisto i mirno, ugodno toplo za kupanje. Plaža je šljunčana, tijekom ljeta ukrašena raznim bojama suncobrana i pedalina. Mnogo je gostiju ovdje, pa vas pozivamo, posebno ako ste druželjubivi i ne smetaju vam velike gužve. Odmorite se na našoj plaži, a kada sunce postane previše jako, prošećite do prvog kafića ili restorana. Ugodan boravak vam želimo. Preporuka: Plaža Duboka Klek .

U blizini: Caffe Turist, Pizzeria Klek, Hotel Plaža

Klek Plaža
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala