Rijeka treći najveći grad u Hrvatskoj

# Rijeka treći najveći grad u Hrvatskoj

Kvarner

Rijeka

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Rijeka
03.11.2016. 20:15 dodajeDoshi

Rijeka je grad koji se nalazi na sjeverozapadu Hrvatske i najrazvijeniji je grad ove regije. U njemu živi oko 120000 stanovnika koji se bave različitim djelatnostima kao i svaki veći grad. Rijeka je postla kulturno, obrazovno i gospodarsko središte ovog dijela Hrvatske. Zbog svoga izlaza na more Rijeka je vrlo često poželjna destinacija turista iz različitih dijelova svijeta. Znamenitosti su brojne jer ovaj grad vuče korijene čak i iz Antike i svako razdoblje poslje imalo je jak utjecaj na ovaj grad zbog svoje gospodarske moći. Tome svjedoče i brojne arhitekture i ostavštine koje možete vidjeti u ovom gradu. Najveće brodogradilište u Hrvatskoj se nalazi u Rijeci i brodogradnja je jedan od simbola ovog grada.

Rijeka treći najveći grad u Hrvatskoj
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala