Novi Vinodolski turistički i povijesni grad

# Novi Vinodolski turistički i povijesni grad

Kvarner

Novi Vinodolski

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Novi Vinodolski je vrlo poznata turistička destinacija u Hrvatskoj. Razlog tome su plaže koje su ljeti pune turista i veliki turistički kapaciteti. U ovom gradu živi više od 5000 stanovnika čije je glavno zanimanje turizam. Osim prirodnih ljepota ovo mjesto je poznato i po svojim povijesnim ostavštinama. Neke od znamenitosti su: stari grad, Kaštel Frankopan i brojni spisi koje svjedoče o ovom gradu i državi općenito. 

Novi Vinodolski turistički i povijesni grad
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Gost komentira
Ima bistro čisto more. Razvedenu dugu obalu sa predivnim raznolikim plažama. Ja obožavam rivice sa piščacima ispod gradskog parka koji pruža prirodni hlad i sjenu od jakog ljetnog sunca. Ljubitelji pješčane plaže su na plaži Lišanj. Po pristupačnim cijenama  dostupno je korištenje rekvizita za sportove na moru. Ronilački klub, škola ronjenja. Tenis tereni, škola tenis igre. Veliki broj restorana i kafića. Odlično uređene brdske biciklističke staze u našem zaleđu kroz stara naselja i putevima vidikovca. Kad gosti ne znaju komo će sami sa sobom ja ih odvedem u brda, obilazak vidikovaca i na povratku u Pavlomir po dobro domaće vino.
Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala