Žuljana Pelješac Plaža

# Žuljana Pelješac Plaža

Južna dalmacija

Žuljana (Pelješac)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Žuljana
15.03.2017. 15:32 dodajeIvan

Plaža u mjestu Žuljana je šljunkovita sa pijeskom u sebi. Prostrana je i jako popularna. Gosti na plaži su većinom iz okolnih apartmana, ali dođu i sa daljih lokacija. Plaža je dinamična, sa mnogo sadržaja za igru i zabavu. Uz plažu se nalazi i manja lučica, koju krase čamci i brodice. Pogodna je plaža za djecu, te osobe koje slabije plivaju. More je plitko i do par metara od obale, baš za picigina ako netko poželi. Oko plaže se nalaze restorani i kafići. Ponuda jela i pića je bogata, raznolika i naravno vrhunska. Kada ste se zadovoljili kupanja i sunčanja, osušite se i laganom šetnjom zauzmite mjesto u nekom objektu. Uvjereni smo da će vam prijati, za što god se odlučili. U mjestu Žuljana se nalaze još tri prekrasne plaže, Kremena, Vučine i Grdni do.

U blizini: U.O Bistro Ankora, Campsite Zuljana, TAMARIS Fast Food 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Žuljana Pelješac Plaža
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala