Plaža i kamp Oaza Mira Drage

# Plaža i kamp Oaza Mira Drage

Sjeverna dalmacija

Drage

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Plaža Oaza mira smještena je u mjestu Drage u prekrasnoj uvali, većim djelom je šljunčana a dio plaže je kameni i stjenovit. Plaža se nalazi pored kampa Oaza mira. Do plaže vodi šetnica iz samog naselja a do centra mjesta je 10ak minuta hoda po šetnici. Plaža obiluje borovom šumom te je hlad osiguran za sve goste. Preporuka: Plaža Dolaška Draga. U sklopu kampa se nalazi i plaža za naturiste.Kamp Oaza MiraKamp je vrlo lijep s velikim parcelama smješten na malenom polutoku među borovom šumom što je njegovo najveće bogatstvo. U sklopu Kampa bazen koji je prilično dubok. Kupaonice su uvijek čiste. Plaža je čista s tuševima. Osoblje kampa je vrlo ljubazno i prijateljsko, kamp je uredan i čist. Cijene u kampu su srednje do više, posebno u sezoni.

Preporuka: Plaža Dolaška Draga.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža i kamp Oaza Mira Drage
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala