Plaža Tustica - Sukošan - Sveti Petar

# Plaža Tustica - Sukošan - Sveti Petar

Sjeverna dalmacija

Sveti Petar

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Plaža Tustica smještena je na izlazi iz Sukošana pa sve do svetog Petra i duga je nekoliko kilometara. Smještena je odmah uz Jadransku magistralu u borovoj šumi a hlad je zagarantiran za sve posjetitelje. Plaža je uglavnom kamenita i stjenovita. Veći dio plaže je nenaseljeno područje pa je od sadržaja na početku plaže na izlazu iz Sukošana smješten La Bocca Cafe a prvi sljedeći sadržaj je u Svetom Petru, restoran Filko.


Od sezone 2018 na plažu tustica je u ponudi i opcija za rentanje skutera na vodi "AQUATIC Sukosan - Rent a Jetski" koji je otvoren u sezoni svakim danom od 10:00 do 20:00

Odmah na plažu tustica u smijeru Zadra se nalazi plaža Malenica na kojoj se nalazi Beach bar La Bocca CaffeRent a jetski Sukošan

AQUATIC Sukosan - Rent a Jetski

 

Plaža Tustica - Sukošan - Sveti Petar
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala