Plaža Sustjepan Cavtat

# Plaža Sustjepan Cavtat

Južna dalmacija

Cavtat

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Cavtat
13.03.2017. 10:33 dodajeIvan

Sustjepan je plaža u Cavtatu, smještena pokraj mjesne luke. Ako ste došli ovdje i pogledate prema moru, vidjet ćete mnoge jahte i luksuzne brodove. Plaža je prilično dugačka, pa je i konstitucija terena različita. Jednim dijelom je površina betonirana, dok je na nekim mjestima plaža od iza ograđena šetnicom, a sama obala je sačinjena od šljunka ili stijena. More je ugodno toplo, čisto i mirno. Na plaži, i uz plažu imate ugostiteljske objekte pa tako i bogatu ponudu pića i jela. Ako dođete sigurno ćete uživati. Veselimo se vašem dolasku, i potrudit ćemo se da vaš odmor provedete na najbolji mogući način.

U blizini: Spinaker Restaurant & Lounge Bar, Hotel Croatia Cavtat, restoran Dalmacija, restoran Bugenvila CavtatPlaža Sustjepan Cavtat
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala