Zyaka Beach Bar Stara Novalja Pag cijene, slike, kontakt, komentari

# Zyaka Beach Bar Stara Novalja Pag cijene, slike, kontakt, komentari

Sjeverna dalmacija

Stara Novalja (otok Pag)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Korisnici ističu: Odlična usluga ljubazno osoblje a pogled savršen. Ugodno i elegantno mjesto na samom moru za popiti kavu ili neko piće, naročito u sumrak, u vrijeme zalaska Sunca.  Nadam se da ću biti u prigodi probati i kuhinju. Ugodan ambijent, odlična hrana i simpatično osoblje. Odlično mjesto za hedonizam. Izvrsno mjesto za sunčanje, vrlo dobra hrana i jaka pića. Sve to uz more. Tamo možete vidjeti i lijep zalazak sunca. Ne precijenjeno u odnosu na ostatak Novalje. Na samoj obali mora nalazi se lijepo uređen ugostiteljski objekt. Maksimalno je izložen suncu iz kojeg ga se može zakloniti pod višenamjenskim bijelim platnom, koje štiti od UV zračenja prolaskom gotovo cijelog svjetla, ima dekorativni učinak poput zavjesa, a pokreće ga protok zraka stvarajući dojam svježine. Noću je uvijek živo i prometno. Preporučujem jutarnju kavu mira s novinama ili knjigom.

Adresa: Trincel, 53291, Stara Novalja

Web: zyakabeach.com

Kontakt: 099 847 5687

Zyaka Beach Bar Stara Novalja Pag cijene, slike, kontakt, komentari
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala